Válogatott Referenciák

 

Főtér program Vácon (2005-2006)

 

A váci főtér program I. ütemét a főtér rekonstrukciója jelentette. A pénzügyi fedezetet pályázati úton a Regionális Fejlesztési Operatív Program Irányítóhatósága nyújtotta 930 millió forintos értékben. A TeTT Consult menedzselte a projektet, amely stratégiai és pénzügyi tanácsadásból, közbeszerzési lebonyolításból és egyéb dokumentáció elkészítéséből állt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gyimes / Valea Ghimesului, Románia: Turista és Sí Központ

 

Gyimes Hargita megyében található, Kelet-Erdélyben. Ennek a területnek remek lehetőségei vannak a turisztikai szolgáltatások fejlesztésére. Célunk egy olyan sí központ építése, amely turisztikai központhoz kapcsolódik. A projektet P+P, EU és magántőke forrásokból kerül finanszírozásra.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dunakanyarbeli Duna Program (2005. július - 2005. november)

 

A TeTT Consult volt annak a konzorciumnak a vezetője, amely elké-szítette 25 Dunakanyar-beli település fejlesztési programját. A fejlesztési program a következő területeket ölelte fel: pénzügyi és gazdaságossági terv, környezeti analízis, technológiai tervezés és kulturális tanulmány. A program bemutatta a legnagyobb valószínűséggel megva-lósítható projekteket és azok megvalósíthatósági tanulmányait.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gödöllő Városfejlesztési Koncepciója

(2006. május -2006. augusztus)

 

 

Gödöllő, Budapest keleti agglomerációjához tartozó város, amely a környék legfontosabb oktatási és szórakoztatási központja. A TeTT Consult volt annak a konzorciumnak a a vezetője, amely előkészítette a Gödöllő Városfejlesztési Koncepcióját. A koncepció a következő fejlesztési területeket foglalja magába: gazdaság, közlekedés, környezet, egészség, oktatás, sport, ifjúság politika és öko-város.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zselíz (Szlovákia) Városfejlesztési Koncepciója

(2006. június - 2006. december)

 

A dél-szlovákiai Zselíz komoly gazdasági válságban van. A TeTT Consult készítette el a település fejlesztési koncepcióját, amelybe különböző elemzések, megvalósíthatósági tanulmányok, akcióterv és operatív program tartozott bele.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ipolyság (Szlovákia) Városfejlesztési Koncepciója

(2006. június - 2006. december)

 

 

 

Ipolyság a dél-szlovákiai Nyitra megyében található, a magyar és szlovák határ közvetlen közelében. A TeTT Consult készítette el a település fejlesztési koncepcióját, amelybe különböző elemzések, megvaló-síthatósági tanulmányok, akcióterv és operatív program tartozott bele.