TeTT erőforrások

TeTT, a szakértő: az 1999-ben alapított cég 2004-re elismert szakértő céggé vált a helyi és vidéki fejlesztés terén. Idővel a pályázatíró cégek többsége csődbe ment vagy stagnál, mi nem. Sikerünk elsősorban a tudásunknak köszönhető: vannak új ötleteink a településfejlesztés terén. Ötleteinket cikkeinkben és könyveinkben publikáljuk. Saját kiadót csináltunk. Olvasd el írásainkat!

TeTT, a helyi: némi előnyre tettünk szert a multinacionális és/vagy nyugati tanácsadó vállalatokkal szemben, mert mi jól ismerjük a Kárpát-medencét, a terepet, a kultúrát, felismerjük a problémákat, és van gyakorlatunk azok megoldásában.

TeTT, a „multi”: a TeTT Consult 4 országban, 5 telephelyen van jelen, és főleg (de nem kizárólag) a Kárpát-medencében tevékenykedik. Partnereink között határokon átívelő együttműködésben kiválóak vagyunk. Szükség esetén megvannak a nyugati, vagy brüsszeli kapcsolataink.

TeTT, az akadémikus: több egyetemmel van közös kutatási projektünk, szakmai gyakorlatozó hely vagyunk a Budapesti Corvinus Egyetem, Trento, PKE részére. Munkatársaink többsége vagy Ph.D. fokozattal rendelkezik, vagy végzős valamelyik doktori iskolában.

TeTT, az innovatív: néhány projektünk a saját módszertanunk fejlesztésére szolgál a kapcsolatháló elemzés, mentális térképezés területén.